Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko voli da baca pare nek izvoli. Realno, nikom nije potreban telefon skuplji od 400 KM, samo nas marketinski zavaravaju. Al eto, nekom je ćaća ministar pa se moze i ovo imat. Bolje mi je na more otic za 1000 eura nego ovo kupit.
@ForceIndia871919 upravu si ti, ali sa druge strane, nije ovo pravljeno za balkan i za prosjecnu platu od 450eura
@Original pa sad ako uzmes u obzir da je možda popravka te mašine pola tih para, šta lik da kaže?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dakle smeće
Zasto je smece zato sto zivimo u Banana drzavi u Americi ti ovaj telefon dodje 20 posto od place, da ne govorim o tome da za 50$ mjesecno dobijes ga besplatno, na pretplati.
@damir0201 Zato što će mu za 3 mjeseca display ispasti iz kućišta, zato što baterija traje pola dana max uz umjereno korištenje, zato što su nabili cijenu da pariraju Apple, a to ne mogu jer je jabuka popularnije precijenjeno smeće... Samsung treba praviti TV a mobitele ostaviti ekspertima kao što su Huawei, Xiaomi, OnePlus...
Hallo Moto
Serviseri trljaju ruke.. :D
Dok je ovaca bice i vune.
I kakvu namjenu ima ovo smece?`Pa ljudi moji shvatite ako hocete laptop kupite laptop sta vise izvode da mi je znati :D
Fataju i klix
Po meni najnezanimljivija prezentacija koju sam vidio u posljednjih par godina. Mlako, bezidejno, ponavljajuće i jedan od dokaza da su smart telefoni udarili u plafon i da nema dalje. Telefon isti kao i prošle godine sa lećom od 108mp koja će praviti iste fotografije kao i ona od 12mp samo što će jedna slika zauzimati od 50-100mb.
Sjecam se flat kabla,neka hvala :)
Bez veze..!!!
Ogledalce ogledalce kazi mi tko je najlješi na svijetu😘
ništa bitno novo tu nema,eto jedino ovaj preklopni mi izgleda zanimljivo, kompaktan za nosanje, a kad ga rasklopiš regularan mob sa ekranom, samo o cijeni bolje da ne razmisljam
Kič, al ono kič.
Ovo kupujem i sto mi treba novi mobilni a pravo da kazem i za k.urcenje.( Sto jest jest :)))). U junu mi istice dvogodisnji ugovor za galaxy S9 plus i saljem ga za Bosnu nekome ko slabo stoji i ko mi se fakat nije zamjerio na fb :))))
Isprazni statusni simbol za kompleksaše. Radije bih za djecu Palestine tolike pare forvardovo u svako doba dana i noći.
kad se sjetim kad je tek izasao S6 edge, to je bilo nevjerovatno, sad ga sutaju po putu, tako ce i ovaj jednog dana da dočeka kao i svaki, ne treba se zalijetat :D
Glup koncep, izdrzat ce 5-6 mjeseci