Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sam igrao u 1 osnovne. Još bolje bi bilo igrati sa vise ljudi, a moglo je u četvero. Podjeli se ekran na četiri dijela i udri.
Cuj igrica, ko je vas ucio jeziku majko mila.
Nego kako?
@NinoBelovSRB igra. Igrice su nesto drugo. Snake je igrica, COD, CS, Sims, itd. su igre. Igre na kojima stotine ljudi radi mjesecima i prodaju se u milionskim tirazima. Final Fantasy 7 napravljen prije 20 godina je imao budzet jednak dvadesetini BDP BiH u proslo godini. Nesto takvo ne mozes zvati igricom. Takodjer pitaj lingviste iz Hrvatske i Srbije sta oni kazu o tome, posto BiH lingvisti jos zive u hladnoratovskom vremenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima GoldenEye: Source kao remake. Igra je besplatna i radi na Source engine-u. Ko želi, neka pogleda.