Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krhni ga od beton pa da vidimo hoće li puci.
Koji debil od ovog lika što testira iPhone da li će se razbiti kad ga ispusti na pod. Samo se debili bave ovakvim i sličnim glupostima.
XiaoMi Saban medju mobitelima :P
Ma zajebi ti ove testove... kad on tebi ispadne sa visine od 30-40cm udari na ivicu, nema tog koji će preživjeti - staklo je staklo, zato pamet u glavu i masku fino.
dovoljan je jedan kamencic kada padne frontalno na staklo. dzaba sve. zato bar zastitno kaljeno staklo i maskica.
za 1300$ hocu da mi beton probija, a ne da se odbija
Ma samo iPhone, ne postoji bolji telefon od njega. Svi Androidi pocnu stopat poslije godine dana, ali on radi kao od prvog dana + kvaliteta.
@planetar Daj ba ne lupaj gluposti o kojima pojma nemas
Možda šteka ako kupiš Kineza od 200 maraka, ali premium brendovi ne štekaju ni sekunde. Ne lupetaj bezveze..
zlZa 2 500 maraka, ocekujem da ustane sam poslije pada i kaze: Dobro sam, nije mi ništa....
Malo me zaboli ku4c za to.