Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
era facebooka se lagano gasi svemu dodje kraj, dolazi nesto novo
Facebook je posto đuturumska mreze, sve tetke,amidze,strine i dajdze su tu ne osjecam se slobodno više.
@Bstecak Apsolutno se slažem.
briga me
ja imam jos uvjek stari FB
Treba napustit to leglo komercijalizacije i pronać nešto novo.
Baš me briga
Instagram je bog i batina
Ma samo instagram.. fb vise nista.. zato instagram cijepa li cijepa svaka cast
Hvala Bogu evo 2 godine kako ovo govno ne koristim.
Facebook nije ništa drugo nego društvena mreža koja non-stop uzima vaše podatke i zloupotrebljava. Vlasnik (Mark Zuckenberg) je pravosnažno potvrdio da je facebook iskoristio podatke od preko 80 miliona korisnika u svoje svrhe.
@SarajevskiRoki i šta je novo u tome?
@SarajevskiRoki sta moze sa mojom slikom? a to sto si ti debil pa dajes tamo prave podatke to je tvoj problem...sliku svakako moze naci na internetu
Ovo ke nesto bez cega se ne moze, ne znam sto je ovoliko Zuckerberger ovoliko cekao na redesign 😱😱😱😱
Seljober mreža
Taman da mi sandzaklije mozemo da slikamo ucestalija okupljanja u nasim vilama na ilidzi sandzackoj
Đikane bosanski, troluješ već nekoliko dana na ovu temu. Bošnjaci Bosne i Sandžaka su jedno. Dok vi Beogradu nikada nećete biti važni. Samo Bosanci koji se tripuju da to nisu.
@gooUser1574757787 gledaj sto ti bosnje pucaju minuse na to da su sandzaklije i bosanci jedno te isto..hahahaha koji si tj ttuhlo siromasni