Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba sve to ovako super izgleda kad ja ne mogu Mine pokrenuti na compu.
Igra li k'o mw2 jos?
covjece kako ljudi sto su napravili cod vidjeli kako bf1 ide zato sto je ww1 odma i oni prekopppirali i uzeli ww2 ali odma cak imaju i beyonate charge..
Skines cod 2 ili 3 ako imas ps i to je to. Svaki novi cod je cash grab jer koristi nesto sto je prije 5-10 god iskoristio
valja kupiti sebi novu mašinu samo zbog ovoga .. jedva čekam
I onda slušamo vijest u americi iz čista mira pucao po posjetiocima tržnog centra ili studentima nekog kampusa.
ma ja zasto boze li hahahahahahahaha :)
Nekupujte COD nepodrzavajte kompaniju što pravi loše igrice.
Posljednjih par seriala meni sranje sto se tice futuristickih oruzija itd.. ali cod nikad nece prestati cod 2 i cod 4 poslje 12-13 godina ima preko 150 aktivnih servera.
Pa i ne treba da kazem plaho strasan pc za ovo, jedino ako hoces u 4k da igras, treba 1000 km za polovan pc, al hajd opet dadni i 1000 km, za 400 km moze se naci pc sa i7 procesorom i 8gb dd3, i treba jos graficka barem rx480 ona je oko 600 km, sa ovom konfiguracijom mozes trat sve na 1080 p i to pri vecinom ultra detaljima.
Iz godine u godinu ista propaganda drugog svjetskog rata! Istina je sasvim suprotna!
Najgora igrica na ovoj planeti ikad napravljena.
hihihihiii gdje se moze skinuti.