Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj blackberry ps ima para za bacanje. Ne popustaju ljudi nikako. Politika managementa: "vratit ce se tastatura u modu KAD TAD!"
Rasprodan u Americi u Bestbuy! Moj BlackBerry Bold 9900 iz 2011 savrseno radi sa originalnom baterijom. Apple, Samsung iz 2011 koji jos radi a nisi zamjenio bateriju I staklo ne postoji. Blackberry je za ljude koje cjene kvalitet-ostali su za djecu I igrice.
Realna cijena za ove spec. je 300$. Dalje, BB je bio cijenjen zbog sigurnosti svog OS-a. A sad su na androidu.
Meni se svidja, al vise volim velik ekran nego dio tastature . Jeste da je bolje fizicka od virtualne, al prebolio sam je vec :D :)
Kod klixa svaki clanak koji ukljucuje BB i Htc ima podnaslov 'posljednja sansa'
i antena mu fali
Samo da mu je tastatura na izvlačenje, bio bi pun pogodak.