Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3D printanje je skupo i sporo. U ovoj zemlji u oba entiteta i svim kurtonima možete naci dovoljno firmi koje se bave plastikom i koje će svaka za jedan sat izbaciti 10 putaa više tih držacča vizira nego svi ti 3d štampači zajedno. Sve sto se treba je mobilisati te firme da to urade. Platiti im materijal, utrošenu energiju i radnike. Smatrate nas s istom pričom.Zenica, Bihać, BL.
@politbiro Mogu mislit kako je zanimljivo sa tobom u drustvu samo trazis mane i svima i pricas negativno kudis druge. Sreca pa su oko mene ljudi kojie me motivisu da radim stvari i idem naprijed inace bi poludio sa takvim negativcima koji samo vide prepreke u zivotu.
Isto rade i CGP dizajn sarajevo, na Facebooku su se organizovali pa ko god ima 3d printer neka im se javi.