Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebat ga kad ajfonu kamera nikako ne valja
Platforma za iPhone će pomijeniti način snimanja klipova.... idoliiiii
ljudi sta mi savjetujete a) Iphone 4s za 750eura b)Galaxy Wonder 220e +xbox 360 s 3 igre 220e +samsung full hd camcorder 200e +sony digi cam s 14MP Sta mislite gdje covjek dobije vise za ulozenih 750 eura?
IPhone 4s u kombinaciji sa iOS5 je strasan uredjaj i ne moze ga komentarisati niko ko nije koristio isti. Android zaostaje po mnogim stvarima, a prvenstveno gledajuci AppStore ciji je vrat i kvalitet aplikacija neprevazidjen. Pored toga iPad 3 je vrh svijeta po pitanju tableta, ima rezoluciju vecu od Full HD-a, tj. vecu od BluRay formata i nije normalno kako je dobar ekran. Jedino sto smeta u cijeloj prici jeste relativno ogranicena dostupnost uredjaja i cijena koja bi mogla biti bar 15% niza
ima li ovde editora na duznosti ? pogledaj naslov !!!
hehehehe kamera na iPhonu losa,idioti vi ili nikad niste ocima vidjeli iPhone ili ste do sad koristili kopiju kinesku,kod mene iPhone 2G i kamera od 2 mpx mi bolja nego kod sonya ili lg-a od 5 mpx
Dobra je kamera na Iphonu, samo steta sto nema blica... A ova platforma je cista glupost, nepotrebna stvar skroz.
Kamera na iPhone-u ne valja? Idoli jedni, sto je 2 MPx na iPhone-u to je 5 na pisljivoj nokiji, se-u i slicno. Da ne pricamo o iPhone 4S sa 8 MPx i 1080p HD snimanju.
CCCC, ocito niste imali iphone, idoliiiiii
izmisljaju toplu vodu
Super ideja. Doduse ne volim Iphone i Ipad-e. Vise sam ljubitelj Android telefona, ali je ideja uredjaja i softvera za kontrolisanje fenomenalna.
Platforma za iPhone će pomijeniti način snimanja klipova hoce pomijenit ce :S
K.i.t.a!