Pogodnost za kupce
14

Petogodišnja garancija za Samsungovu potrošačku elektroniku

Klix.ba
I ove godine pogodnost petogodišnje garancije na Samsungovu potrošačku elektroniku na raspolaganju je kupcima, a obuhvaćeni su i odabrani modeli UHD i QLED TV uređaja iz 2017. i 2018. godine (M i N serija).

Samsung se u proteklih 13 godina potvrdio kao vodeći proizvođač televizora u svijetu zahvaljujući izuzetnom kvalitetu prikaza slike, odličnom kontrastu, kao i naprednim mogućnostima SMART TV platforme, za šta je osvojilo i mnogobrojne nagrade medijskih kuća.

Kako bi kupcima omogućio još mirniji san, Samsung je priredio novi "krug“ promocije u kojoj kompanija daje petogodišnju garanciju za UHD I QLED TV modele iz 2017. i 2018. godine (M i N serije). Također, osim petogodišnje garancije, Samsung daje i dodatnu desetogodišnju garanciju u slučaju burn-in efekta za sve QLED modele plus M i N seriju.

Period pogodnosti za kupovinu Samsungovih UHD i QLED TV uređaja će trajati od 1. maja do 30. juna.

Za ostvarenje ove pogodnosti sve što kupac treba učiniti je da registruje uređaj. Na istoj adresi svi zainteresirani mogu vidjeti i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom ili se dodatno informisati pozivom na broj korisničke podrške 00387 55 233 999.