Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
!!! www.bhgamer.org !!!
svaka j.e.b.e.n.a. vijest na sarajevo x je pogresna !!!!!!!
Tako je Nadimak, da su malo potražili mogli su i oni pojeftino kupiti jacuzzi kao u ROBTU, a ne ovolike ogromne pare davati. U ovih Amerikanaca mozak ko u kokoši, jel\' de ?
Ima veze sa tehnologijom: Apple je igri.
... a najvaznije je da ova \"vijest\" nema NIKAKVE veze sa naukom i tehnikom. Zivjeli SESIRI i OPANCI !!!
Kod nas u ROBOT-z jacuzzi kupiš za manje od 500 KM.
vazno je da su oni ugradili jacuzi u svojih 20 hektara
Kupili su 49 jutara zemlje, ili rala kako neko naziva. A ne hektara kako su ovi pogrešno preveli englesku riječ acre. 49 acres je 49 jutara (rala) zemlje, a to je 198.3 dunuma, ili 20 hektara. A ne 49 hektara.
49 hektara ti je 4.9 km kvadratni. to ti je zemljiste 2.45km X 2.45km
jeste li sigurni da su kupili 49 hektara zemlje!!!! znate li vi koliko je to????? 1ha = 10.000qm sto ce reci, da su kupili skoro pola miliona kvadratnih metara zemlje.... mislim, sa 1.7miliona dollara to mozda nije problem, ne znam cijene u tom selu, ali ipak bih to provjerio da sam na vasem mjestu.... malo mi je to previse... da mozda nije rijec o 49 duluma (dunuma) zemlje... to mi zvuci malo bolje.... znaci 4,9 ha....
NEMOJTE OTVARATI LINK IZNAD - VIRUS!
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,strasni klipovi - da se najezite Ispod slike,udjite u \"My Videos\" i pogledajte !!!
Sad će mjesto promijeniti ime u Iron Maiden :-)
U NJIMA IMA BOSANSKE KRVI DA CE KAP
@ocu i ja nasi ne nude nasi otimaju