Vatikan u svijetu interneta
0
Papa sa iPada ostavio poruku na Twitteru
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iPad ili iPad 2 ? Papa je sad zaj**an sa iPadom i PapaMobilom. Lici mi na James Bonda
Bio papa sinoc na chatu
Nema ovo nikakve veze sa multikulti drzavom i drustvom. Sta fali malo se zezati...hocete na zapad? E pa welcome, kod nas je zezanje sa vjerama i vjerskim liderima sasvim normalno. A Papa ako zeli biti moderan i cool bolje neka odobri antikoncepciju, ajde abortus ne mora, da se bar ne radja onoliko nepozeljne djece u Africi koji ce biti ostavljani, gladni, zedni....
KAKVI dok on skonta c+dje se nalazi hahaha
Zamislite r.e.i.s.a da ovo uradi, do sad bi već bio milion puta ismijan na svim portalima širom BiH... Ali ne, p.a.p.a je \"cool\" kad to uradi :D
Ne je*e papa iPad, vise voli da ga ljube u ruku.
Papa v2.0
Add me Papa !!!!!!!!!!!!!!!!!! plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
baš ste svi bezobrazni !svi bi jedinstvenu BIH i multikulturalnost,a tako se primitivno ponašate... nema smisla stvarno !pozdrav svim normalnim ljudima !
A Cerić već nabavio iPad 3....kasniš Vatikane, kasniš :D :D :D :D :D
Zar ne mozete postovati tudju vjeru?
Ja smatram da su vjerske vodje nepotrebne,jer ce prije odvratiti svojim ponasanjem od vjere nego privuci.
P.E.D.O.F.I.L!!
sto je neko htio dobru reklamu napraviti da uzme para, da ipad postane jos popularniji !!! sve,bukvalno sve je oko novca ! citav svijet , i ljudi naravno ;)
smanjite sad predofiliju,sad ste dobilio moze te komotno drk.......
Wooow komentara punih poštovanja prema jednom vjerskom vođi... Bravo maloumnici!!!