Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to je sve, za koliko? 80 godina na budzetu?
Ona je ideja super što dron sjeme drveta u kapsuli pune hrane što ih dronovi ispucavaju u zemlju. Nakon kiše bude zemlja meka pa se kapsula može dobro zabiti u zemlju. Sa dronom se može lako i brzo pošumiti, to bi trebali naši inžinjeri uvesti u pošumljavanje, to je super stvar.
samo sto dalje od nas.
Zaboravila ste najvazniju... Laz, Nasa je uvela Laz u ljudsku svakodnevnicu
Od dronova sa oružjem stradali mnogi nevini civili i djeca pri napadima na pojedine afričke i bliskoistočne zemlje, ali o tome nema vijesti. Dronovi testno korišteni u par EU gradova prošle godine da lociraju ljude koji su za vrijeme besmislenog policijskog sata izišli iz kuće: nakon zgražavanja javnosti-projekat obustavljen. Naravno ni o tome nema vijesti.
Ali nas filuju ovom jeftinom propagandom kako je ova mašina kao dobra za ljude. A dobra je samo za globalističke psihopate sa ogromnim parcelama za genski uzgoj hrane, koji nas nastoje ubijediti kako nas dronovima moraju nadgledati za naše dobro, da kao očiste zrak oko nas. A masa se divi i klikče
zabavna je. Staviš VR na glavu, wi fi kameru na dron i pičiš. 90 posto šumskih požara su uzrokovali upaljači i šibice, što ne znači da vatru moramo palit kremenom. Za sad su dronovi minimalno iskorišteni u negativne svrhe.
Sve ovo je badava ako niste u stanju da unišite koronu,Hebeš Mars i ostalo...
E hvala im za memori pjenu i za laptope