Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vas cuj kako imati 1000KM pa ne mojte pusiti Marlboro piti Illy kafu jedno pola godine i svi cete imate iPhone 6 :)
To je 100% tacno .. Prije nekoliko sedmica sam sjedio sa covjekom koji je pusio oko 30 godina i prestao . Kaze i eto sta imam od toga otislo u nepovrat i racunao sam prosjek neki koliko je pusio i sve i za tih 30 godina je ispusio oko 60 000 KM .. A radio je na kopu . Znaci nije to neka plata ali znaci da je ostavljao pare sad bi mogao vozati audija ili mercedesa glava boli i to da se svi okrecu .. A kako kaze jos je vise na alkohol potrosio i ajmo dodati jos 60 000 . Za tih 120 000 je mogao kupiti stan da boli glava i da ga izdaje samo ne bi morao nista ni raditi jedna solidna plata ali kad ljudi ne razmisljaju
@BHBošnjaci hahahahahahah oplakao sam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupuju, kupuju, ja znam dva tri penzionera koji su digli kredit na godinu dana da bi unuku ili unuci kupil mobitel od 1oookm, nemoze nana ili dedo da odole unucadima,pa se zaduzuju na ono malo penzije. Ja ih ne osudzujem jer je to psebna ljubav.
Pa ne mora se iphone uzet nov.. Moze i polovan u pola cijene poslije pola god-god ;)
ne more to u bošnje u bošnje ajfoun dobija na cijeni imaš na piku skupljih petica od 5s.....vazda drže istu cijenu
Mrzim jabucare ..........
Jos malo fantaziranja "Kad bi iPhone imao..."
Ja prizeljkujem da bude 80 marki...
ma nokia zakon !!!
925
"Prošle godine je to Touch ID senzor za otisak prsta. To je nešto bez čega danas korisnici iPhonea ne bi mogli. " jao, da to ne izmislise mnogi bi na psihijatriji zavrsili...pa i bez tog se moze koristiti sifra, samo et bajagi sto je to "sminka"
...zgodnu vlasnicu? :)
Kupuje l' ovo iko kod nas? Meni sve ovo zvuči nerealno, a pogotovo cijena...
Nije mi jasno kako neko može pošteno zaraditi toliko novca da ima viška i da se prese*ava kupujući ove, realno, bespotrebne stvari tipa mobitela od 1000+ KM. Naravno, ako govorimo o poštenoj zaradi
"Oba u administraciji" - e tu je problem naše države
PRIKAŽI ODGOVORE (4)