Tehnologija
0
Ovo je Nokia Lumia 525
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je :) Ja sam Fx ^
Extra mob
Život te jb šta me boli qrac za tamo neki midrange s potrošenim WP.....pa to neće niko uzeti da se džabe dijeli....
Ma isti kao ovaj moj..
Kako li ce stvari izgledati kad MS i zvanicno preuzme Nokiju.Mada drago mi je sto se napokon pojavio neko ko moze da pomrsi konce iOS-u i Assdroidu.
http://www.youtube.com/watch?v=GyN5hU24PFo
A ja sam Fazila
NOKIA - najbolji telefoni sto se cijena tice,najveca mana market je slab no i on iz dana u dan sve bolji biva prije sam imo iphone 3gs i samsung s2,sada imam nokiju 620 i prezadovoljan sam,sljedeci telefon ce isto sigurno biti nokijin neki jer za cijenu koju platis dobijes i vise .......ovo iz iskustva govorim
Idući put, umjesto mobitela, kupi BUKVAR i ČITANKU.
Dobar telefon.
jah,pa..