Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujemo naseg eksperta "dronske" tehnologije... Ja vec pripremio kokice! Niposto prodavati Albancima, opet bi mog'o izbiti kakav belaj! :)))))
ako ne moze go pro kameru ponijet mozel omanju zastavu velike albanije
Cijena 17 $ nije ni skup al koji ce mi klinac http://www.aliexpress.com/item/4-channel-with-6-Axis-gyro-MINI-drone-with-3D-stunt-function-CX-11-world-smallest/1883158019.html
ovo bi dobro doslo meksikancima da rade na panjeve sa amerikanosima preko grane >.
Ključna riječ je "oficijelno". Obavještajne službe vjerojatno imaju manje.
nije da sadrži nego da drži gopro. dajte uposlite kakvog novinara ili lektora. stvarno nema smisla.
Molim redakciju da ukine clanak o dronu, neke ovaj clanak vrijedja na nacionalnoj osnovi. Postoji stara izreka "Koga su zmije ujedale i gustera se boji".
Nocna mora svakog srbina...
ovo je tzv. aljbanski muha dron
ili muhadronj
kod njih dron a kod nas odron
najmalji heljikopter