Promjene na mozgu kod ovisnika
0
Ovisnost o internetu je poremećaj
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba ne serite. Nemate sta drugo da istrazujete pa sad i ovisnost o internetu. Onda mozemo pricati i ovisnosti o vodi, o hrani, o kafi, o zivotu uopste. Idite trazite lijek protiv raka ili protiv nekih neuroloskih bolesti o kojim pojma nemate..
I nasi politicari imaju ovisnost-da nas prcaju u zdrav mozak
kakav je to sad računar otkrio baš su pametni !
SHIT :-/
Skupocjena politička mafija Kine pokušava da objasni da ovisnici o Internetu nisu jedino oni \"pametnjakovići\" koji cenzurišu informacije između Kine i ostatka svijeta.
evo pa se ne skidajte sa interneta :) http://www.etronmarket.com/android-tableti/tabulus-android-2-2-7-tablet-telefon
sto je ironija ja ovo citam na cemu na \'internetu\'....:D
Gdje, kako da se lijecim, kad sam na birou i nemam ni zdravstveno..
@fefer Ili, u našem slučaju, nemaju posao ali imaju net! A za većinu zaposlenih je internet istovremeno kino, pozorište i biblioteka! Inače, radije ovisan o internetu (na kojem barem mogu nešto pametno naći) nego o cigarama, alkoholu ili kafi!! :P
Kakva veze ima promjena u mozgu, sa ovisnocu?? To kao ista se promjena stvara za ovisnog o alkoholu i o internetu? Ma ne rise! Normalno da dolazi do male evolucije u mozgu, susrece se sa necim s cim nije imao prilike do sada u velikom mjeri (koristenje interneta svaki dan satima). Sigurno se nesto isto desilo i pojavom TVa, ili smsa. Vjerujem da ovi sto koriste ove svemirske moderne mobitele po cijeli dan isto imaju neki drugaciji mozak. Pa sta sad??
ja ne znam nikog ko je ovisan o internetu, samo one sto im je dosadno pa su na internetu.
Ja sam poremećen onda
ja istrazvanja u pm....pola ovih puse cigare ili travu...
a ja kontam sta mi je O-o...ili opet ,nemora znacit da je zbog interneta
SKINI SE S\'NETA MAJMUNČINO!