Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo treća godina mojoj Lumiji 920...nikad zastopala nije, cekao sam nesto ovako da je mijenjam
I ja imam 920, volio bih je zamijeniti ali sve ostalo je samo bacanje para. Vrh telefon
...konacno pocinju izbacivati zvjerke...plus win 10...extra...moj sledeci tel.
da pitam nemoj shvatiti pogrešno jer ja mislim mijenjat tel. pa sada cackam da prodzem sto jeftinije a uzmem sto bolje (ne moze se j... da ne udze znam ali da iskoristim svoj novac na pametan način) kakvo je stanje sa njihovim app store dal imaju sve kao android i ios ili zaostaju?
Definitivno uzmi neki od Lumia telefona, kada izađe windows 10 za nekih 2 mjeseca otprilike moći će se pokretati sve aplikacije i sa google play-a i app store-a, zasad ne moze ali na windows 10 će moći
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Novi mod na Balkan Extreme RP serveru je otvoren 15.8.2015. HostName: [BE] Balkan Extreme RolePlay [0.3.7] Address: http://balkanextreme.net/p837 Players: *** / 500 Ping: 52 Mode: BE:RP v2.4.1 Language: Balkan Video o launcheru: https://www.youtube.com/watch?v=LVklfm1ZBo8 Web Stranica: www.balkanextreme.net Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Balkan-Extreme-Roleplay-Main-Page/504972169537359?fref=ts
Jednom ko predje na Windows Os i Lumie nikada se nece vratiti na Androide.Ja imam Lumiu 1520 taj telefon doslovno grizle.Evo sad je izbaceno par modela sa Microsoft logom iz nise cijenovne kategorije tipa Lumia 535,540 telefoni koje mozes kupiti d0 200-250 KM.1 G Rama,Quad core 1.2,prednje kamere od 5 Mp moci ce se Win 10 preuzeti itd
lumia 920 radi bez ikakvih problema i kod mene treca godina izgleda ko nova i sad
imam lumiu 735, poslije iphone 5s... malo neobicno i cudno, ali nakon nekoliko dana, ne bih mijenjao vise nikada... sa aplikacijama su slabi, ali ce se to uskoro promijeniti... telefon kao takav je odlican... brz, baterija dugo traje, prijem mreze fantastican, jednostavan pristup itd... nakon iphone 3g, 4, 4s, 5s nisam se pokajao....
Nije problem u uredjaju, microsoft treba poraditi na operativnom sistemu a telefoni kao hardver ne zaostaju za konkurencijom.
....kad izadje win10 problem rijesen...
Nadati se, prva kompanija koja na svojim telefonima bude imala pravi flash player tj. da moze otvoriti ono sto moze i windows 32 ili 64bit ja prelazim na taj sistem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Promijenio sam dosta tel. na android i iOS platformi (Iphone 4 i 5, Samsung Galaxy S3, S3 mini, LG Nexus 5 - najbrži kojeg sam ikada koristio, Galaxy A5 -trenutno aktuelan.. itd) ali nikada nisam koristio windows tel. Prijatelj ima Lumiu, čini mi se 925 i izgleda jako dobro, jako brz telefon.. ali ima nešto što me odbija, ne znam ni sam.. kako mi svaki tel relativno brzo dosadi, nije isključeno da isprobam i neki od ovih Microsoft modela :)
Imaj samo na umu da ako ga kasnije budeš mijenjao, da je jako teško prodati taj telefon. Govorim ti iz iskustva, baš sam se namučio da prodam Lumiu.
Smartphonei !?!?!? hahahahahaahha
super smartphone ...I like this!