Stiže krajem godine
15
Ovako izgleda smartphone Nokia 8
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po cemu se razlikuje od mora drugih telefona osim natkpisa nokia
Chuck Norris koristi Nokiu 3310!
ja koristim samo iphon 7 256GB, gold edition
Mislis, iPhone? ;)
Dobra...
...nemere sa Nokiom niko...📱
...jedina zamjerka....Android 😩
@burnbabe Zar stvarno misliš da je Nokia trebala ostati na retardiranom, zaostalom Windows Phone operativnom? Android je trenutno najbolji operativni za telefone i to statistika pokazuje. Zašto je Nokia odjebala Microsoft? Pa zato što su likovi skontali da su počeli da tonu još dublje i skontaju da ipak ima mali tračak nade da se uzdignu opet i to sa Androidom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Klasican dizajn. Cvrst telefon i kvalitetan aluminijski oklop, nema straha od preloma i skupocjenih popravki. Vrhunska masina, kamera i Zeiss optika. Nokia se vraca. Volio bih da ne kasne sa isporukom na trziste evrope.
Mnogo mesa, malo displeja..