Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, jos jedan telefon koji necu imati :D
Motorola ko zeton'
Sve telefone ovih karakteristika Lumia jede za doručak. Kada sam vidio kako se ponaša WP i Android Phone istih karakteristika ostao sam bez komentara.
npr HTC One M8 :)
Jel mu se u sistemu moze podesiti "bosnjacki" jezik??? :-))))
samo kosovski
Zahvaljujući ovim uređajima više i ne razgovaramo normalno pa čak ni u porodičnom okruženju. Svako u svoj čošak i tipkaj dok ti se žuljevi ne pojave na prstima. Uz to postali smo i nepismeni pa ni čestitku ne znamo napisati kao ni pismo,a da ne pominjem nauku o pronalasku poštanskog sandučeta i ubacivanja u njega. Ljudi misle da je to za sakupljanje priloga ili kake od kućnih ljubimaca. Zato vrijedi slogan: "Bolje smartphone u ruci nego raja u divanhani."
na stranu to, ali 7-8 glavnih proizvođača izbacuju novi model svakih desetak mjeseci, neki i ranije.....i o svakom modelu se pišu vijesti kao da je to nešto što nikad nismo vidjeli. Niđe veze da si ne znam kako zahtjevan korisnik i sad ti telefon u rangu Galaxy S3 može zadovoljiti sve potrebe. Ali....nije point šta telefon može, već kako izgleda na uhu dok si u "vatri" a pičiči gledaju ;)
Ništa posebno, nije vrijedno objave uopšte
jos jedan u nizu koji ne nudi nista drugo/novo naspram konkurencije osim svog loga
znaci dobro prijanja?