Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
misteriozni materijal? to oni otkrili novi element?
Kurčatovijum
mora da su našli kakav alien spacecraft ili meteor pa od njega napravili novi telefon :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi telefoni im isti, ovi nemaju drugog fazona izgleda.
razlika izmedju ovog i prethodnog modela i s4 u materijalu ovi samo prepakuju modele i šišaju ovčice ;)
pa i nemaju baš nekog izbora što se tiče izgleda, pa cijeli telefon je ekran.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
vidi mu ruba ko na iPhone 5... pa ovi iz samsunga stvarno nisu normalni! a "misteriozni" materijal ima samo jednu bitnu stavku za samsung, a to je da je jeftin...
odgovor kriticarima, svake godine samsung otkriva nesto novo kao primer hd kamera na telefonu, samsung i8910, dotada su mnogi proizvodaci sanjali tak nesto
sljamsung dobio vanzemaljski poklon - nepoznati materijal, samo da prestanu raditi s plastikom .
Neka nova vrsta plastike mozda bio razgradiva.
nikad necemo saznati ! :D
potonu samsung jos malo ko i sony ce biti
Ovaki je kod mene isti nokia 3310
Ovako izgleda Samgung galaxy iPhone 5
Sad kad se pomame i za ovaj galaxi ko za ajfon.. Ne kontam ko se uopste zanima za ovo, kupis brate telefon koji ti se djasvi i za koji imas repa, koristis dok ne pokvari i ajmo jovo nanovo. Nadjite sebi zanimaciju, citajte knjige.
telefon ko i ostali.Kupuj ako ti treba ne da budes cool.
ma pušite ku rac
A nije vazno koliko ima RAM-a ?
Peti po redu kojeg nisam kupio.