Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apple jede malu djecu :D
Pa ohanite, jbt svake godine novi telefon, samo novi dizajn ostalo ništa novo. ohanite
e što ste prodavali-prodavali ste, imal' dze bijelog luka kupit? :(
Stvarno previše aparata...
Definitivno najgora samsungova serija telefona, A10 pa sve do A70 katastrofa. Za iste pare mozes kupiti bukvalno duplo boljo telefon! Vec 5 Galaxy a50 sam popravljao, na tri a10 displej izgorio, da Bog sacuva koje smece od telefona.
@migrantsyriauskbih Budžet serije, najgora je A i J serija od Samsunga. Note i S se samo isplate mada je u evropi krš i jedan i drugi jer amerika dobija mnogo jači telefon , a čak je i jeftiniji nego za naše tržište
samsung a50s, prilikom punjenja ima problema s tipkanjem, mijesa slova ostalo sve cista destetka
Ne valja ti kabl ili punjac. Probaj drugi,
Jel pouzdano.kupiti telefon preko OLX-a?
zavisi od koga kupujes. ugl je ok, al mozes naletiti i na prevarante.
@AmidzaGagara jeste