Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 'nadolazeći'? A kad će 'nadoći'?
Ne pise kakav je OS, ako je android kao na tabletu onda je to smece. Ne pise ni brzina procesora.
Chrome OS vjerovatno
"U ponudi će biti tri modela u zavisnosti od memorije, 128, 256 i 512 GB" - wow, GIGABAJTA MEMORIJE? Halo, Klix, sta ima?
Da si IT-ovac ne bi bio glup - memorija je RAM, disk je nesto sasvim drugo. Elem - laptop ima 512 GB memorije = 512 GB RAMa, takav se jos ne prodaje sinko. Terminologija, osnove - kao sto su kolege primjetile sa 4 zelenjaka. Ne zalijeći se.
@VonMises Za obični narod, memorija = kapacitet HDD-a :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cista kopija Surface Book-a. Nevjerovatno je sta reklame rade. Evo gledam i Apple ID i bežično punjenje. Pa od kad postoji Windows Hello i savrseno radi, a bezicno punjenje jos imala Lumia 920! Microsoft je probao sa Lumiom, al' brate imali su postene inovacije.
Sto se tice Google hardware, riknuli su skoro pa kao Microsoft Phone division. Zar ih neko kupuje, onako ruzne, ogavne i bljutave?
Riknuo bi i Android da ga nisu napravili Open Source.
Macbook je Macbook...