Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wau, sasvim drugačiji od ostalih.....😁
htc je odlican ali meni se ne svida jer dolaze sa zakljucanim bootloader-om, a recimo samsung dolazi svaki otkljucan, a meni je to itekako bitno jer odmah radim root telefona, mislim noze se htc otkljucat ali jednostavnije je kad dode otkljucan odmah.
tek ce mo vidjeti u septembru sta je apple pripremio, poredit iphone x sa s9 nema smisla, s9 je napredniji u svemu osim nesto sporijem procesoru ali exynos nikad nije bio blizi i puse za vrat appleovom bionic cipu.
nista, htc ima dobre telefone ali se sa ovim ne moze takmicit sa s9
Manje vise kao i svaki drugi smartphone
Odvratan je.
samo samsung ili iphone nije mi jasno kako do sada nisu proplali