Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wp8 je zakon i sa slabim procesorima pici ko lud
Dobar!
Samo NOKIA, i niko drugi !
koji je K ovim u nokiji pa što ne stave android prodali bi 5 puta više telefona nego što ovako prodaju :/
@belami1111 ako je majkrosoft vlasnik nije i odma obavezan da pravi sistem za mobitel oni hladno mogu stavit android ali hoce da stave svoje da dokazu da mogu bolje al su se za*** bolje da su ostali tamo gdje su najbolj a to je na sistemu za pc. p.s. slazem se s tobom @socrates
no need! Da li ti je poznat podatak da je Nokia Symbian OS mnogo otvorenija platforma od Androida i za programere je bila odlicna samo sto je Nokia odustala od toga, jos par pokusaja su imali sa drugim OS-ovima ali gdje Microsoft upetlja prste vjeruj mi Win platforma ce biti fantasticna za kratko vrijeme ( sto ne znaci da ce android propasti, samo ce vise ljudi preci na Win Nokia-e )
PRIKAŽI ODGOVORE (4)