Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sto nemogu ovog pre sera vanja na ovom klixu na primjer ovaj nick (mx) kaze ovako: odkud mi pare da zamjenim obuću hodam u jednim tenama već deset godina. Pa sta bi reko za one u Africi sto imaju dvije flase plasticne na nogama mijesto obuce. I ti kad bi imo bolju obucu a garant imas samo lazes ovdje na klixu opet bi bio nezadovoljan.
genijalno nema sta ljudi taj uređaj ce nam promjeniti zivot tacno cemo znati kad trebamo mjenjat obucu jupi jedva cekam, samo jos da se pojavi sat na kojem ce pokazivat kad je dan a kad noc...jeb* ga da nebude zabune....
eto mi nebi sami skontali kad treba promijeniti obucu.... hahaha
odkud mi pare da zamjenim obuću hodam u jednim tenama već deset godina
-meni bi uredjaj cr_ko od sm_rada
Adidas micoach tehnologija ovo vec ima godinu dana razvijeno, o cemu vi pricate sad ??
-Cuj ..isto ko kod auta kad trebas da promjenish pakne na kocnicama,ha ha...!
meni će neko govorit kad ću zamijenit obuću....MRŠ !