Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većini treba samo shortcut za facebook, nije važno koji je sistem,,,
koji windows? Bill:\"Windows 8\" ma na qurcu te nosam xD
Koga bolan briga? Kod mene Windows Vista radio k\'o sat, da ne pričam o Windowsu 7. Znam da ti je teško što ja za novce koje ti potrošiš na iGovno kupim konfiguraciju koju ti ni u snu ne možeš imat, al moraš živjet s tim.
*IV* Nemaš ti pojma o čemu pričaš ! Sve i jedan Windowsov software dao bi za jedan Applov. Mašina mi nikad nije zaštopla, niti se pojavio i jedan problem. Nikad !!! Nemam antivirusnu zasštitu jer mi ne treba, za Mac nema virusa. Održavanje sistema je minimalno !!! Mašina mi radi kao prvi dan ! Windows? Ma nikad više u životu ! Probajte Apple mašine ;)
To je Microsoft naravno ukrao od Applea ! Opcija se zove Mission Control - Hot Corner !
Samo UBUNTU (program za ljudska bića), okrenimo leđa zapadnjačim kapitalistima i doprinesimo nečemu što svi mogu koristi besplatno i što svim donosi dobrobit. Više od 80 % računara u Africi koristi ovaj sistem, pa i AIMS (African Institute for Mathematical Sciences) na svim računarima koristi isključivo Ubuntu. Toliko o nedostupnosti programa za ovaj sistem, a bas me zanimaju ovi stručnjaci iz prijašnjih komentra koji su to njima ne zamjenjivi programi sa Wina.
@Tux: Ali kad je podrška u pitanju i izbor softvera nikad ni do koljena neće bit Windowsu.
Ubuntu jednostavan i dovoljno dobar. Jednostavniji i brže se instalira od Winoza.
smijesno :D, prvo nema vise kopiranih verzija :D drugo, touch je bezveze za iole oziblijnije radnje, haj nek neko nacrta nesto u autocadu ili neka kuca tekst, ima da se smori na touch. plus vrat iskriviti,, touch moze biti koristina, za igranje \"nekih\"igrica, gledanje filmova, i pustanje muzike, te kao neko crtanje animiranih serija sa nekom touch olovkom kao sto ima za mobitele,... ali eto , vidjet cemo :D
Maloprije me zove komsija kaze: \"Hodi bolan dos\'o mi kompjuter da mi nastimas fejsbuk i da mi pjeva\" :D
windows 3 je bio beton! dobra stara vremena, kad smo se radovali sto idemo na Soros-ov kurs informatike, kofol da ucimo informatiku, a ustvari jedva cekali da shutamo Aladina, Prince of Persia, Vikings, Wolf 3D.... bilo je u domenu nacne fantastike da neko u kuci ima racunar, a sad se u dzepovima nosaju...
like ako jos imate windows xp
moglo je se i predpostaviti da lagano prelazmo na na touch.
Dajte ne kenjajte više, \"glupi Windows\", \"opet glupost\", \"mrzim ih\". Većina Vas, ili barem 80% ima u svojim domovima taj isti !\"glupi\" Windows. Volite pljuvati bez razloga, evo Vam jedan dobar; gurajte u Vaša kućišta AMD a pljujte po Intelu i njihovim proizvodima. Isti taj Intel odvaja enorman dio profita za finansiranje i refinasiranje narodne vojske Izraela. A svi znamo šta Izrael radi unazad 50 godina. P.S.-Microsof je među top 5 kada se govori o pomoći narodu Afrike i donacijama protiv HIV-a.
Nista novo sa Windows . Ni Windows 3.0 OS nije imo Start meni.
Ko prica o Mac OS ?