Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam G, G2, G3, G4 i G7. Bio sam uglavnom zadovoljan ali je bilo problema sa plocicom i u G3 i G4. Ne mislim uzimati G8 i najvjerovatnije prelazim na Samsung. Smatram da je Samsung uvijek korak ispred LG-a.
Katastrofalne performanse puno Bugova
Zao mi ovih kompanija kao LG i HTC koji su sve slabiji a imaju odlicne telefone i dosta jeftinije. Ja sam LG Korisnik godinama jer su telefoni stvarno jeftini, G7 slican Galaxy S9 je sada oko 300 eur sto je smijesno za takav uredaj. Jbg ubili ih kinezi sa reklamama.
Sa xs max presao na OnePlus 7 pro ... Kakav Samsung kakav Apple ...
Ubiše ih kinezi...xiao mi, huawei, oppo... jedva se samsung i apple bore s njima.
Cijena tog tvog oppa 200 KM (novog) a otidji u shop i vidi posto je nov ajfon.Ne mozes poredit zlato i gvožđe..
LG godinama koristim i za mene boljeg mobitela nema.
Sony neka promijeni brand Xperia, ruzan naziv do bola. Inace imaju sasvim solidne telefone, a konacno su se posvetili i dizajnu, iako i tu treba jos puno radit. LG je nekad imao sila flagship telefone i.... to je sve. Srednji i donji rang cisto plasticno smece
Najbolji je iphon Skickat från min iPhone Xs 512GB, Gold