Bolji od "pametnih" telefona
0
Olympusov snimač nudi kvalitetan zvuk i HD video
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj vam price ko kanom ne valja a nema te ni za zvake a vi bi nesto komentarisali hhhahaha
@glupost, to su citavi timovi strucnjaka i naucnika iz Olympusa smisljali samo da bi ti ovdje mogao ostaviti svoj uvazeni komentar. samo zato ;)
šta to piše, \"holidej in\"? a ne ne, \"made in\".. \"kina\".
Nigdje veze, radije ću snimati slabijom kamerom na mobitelu, nego po džepu nosati i mobitel i ovo hovno... Mada mislim da ovo ne može pera odbiti kameri na Galaxy S2, što se tiče i videa i slike... :-)
gluposti, znaci digitalni zoom, a? vrlo pametno
Ma ovo je za marsovce pravljeno, eto ih uskoro....SPACE TEHNOLOGY...:)
Mislim da nepostoji nista gluplje od ovog. Znaci stima isto kao i mobitel, ali mu je MOZDA kvaliteta videa i zvuka bolja. Sto se vratimo na pocetak, za sta ce nam ovo? Ako cemo za profesionalce, onda je ovo fail jer nema nikakav dugitalni zoom, odnosno ne moze se porediti sa digitalnom kamerom...
para??????
Nema do Zooma. Olympus je preskup, nedovoljno kvalitetan, a i nije robusno napravljen da izdrži svakva terenska \"maltretiranja\".