Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo pivo ako ces ga piti sa prijateljem a on tipka na mob non stop,ili obojica.
Najveca greska je sto danas svaki kafic, pivnica, restoran i slicno imaju WI-FI.
Pametno. Sad izađeš na kafu sa rajom niko ni riječi ne progovori svi bulje u telefone
Pa to i nije raja
Jes, baš će neko ko se uroka sa pet krigli naciljati da ovo precizno stavi. I baš će trebice koje vise na WiFi-u (žene su 300% više sklonije da seru po telefonu dok su na nekom društvenom okupljanju) piti ove lagere.
Sto ce vam' onda takav prijatelj ?!
A sta ako prospem, ili ako imam deblji telefon?
Ljudi, nevezano za ovaj glupi naslov, ali mobiteli su nam potpuno s.*** privatnost, nema više rahat godišnjeg, šef te moze maltretirati kad mu je cejf, jarana ti prozove zena kad je sjelo na vrhuncu itd itd
odes u flight mode i rahat. Evo ja komentarisem iz flight-a
@ zagorka - u flight modu nemas nikakvih mreza, pa ni WiFi, tako da ne vidim nacin na koji si mogla komentarisati iz istog ;)
a niko da okrene mobitel naopako, da se ekran ne ošteti
pa ekran je otporniji od plasticnoh ollopa
podbaciš teku, novine,... i rahat nastaviš da tipkaš...
Ne vidim zbog čega bi ovo bila pametna ideja!?
Super stvar, samo što u Bosni nebi prošla, dohakala bi joj braća !