Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ovo nije 100.000.000$ ? ili 100.000.000.000.?
@@hmmm, nego!
Nek\' si vala i ti konačno čitao Hemona. Eto vidiš da te oduševio.
A mi ni helikoptera za gasenje pozara nemamo. Eto gdje se nalazimo. U kamenome dobu.
Alfons Kauders bio je djevica u horoskopu. I jedino u horoskopu.
Alfons Kauders rekao je Ad.olfu Hitle.ru u Minhenu, dok su ispijali svoju sedmu kriglu piva: \"Bogami, meni se digne kad god treba. A uvijek treba.\"
Alfons Kauders je rekao prvo historijsko NE Staljinu. Staljin ga je pitao: \"Druze Kauders, imate li casovnik?\", a Alfons Kauders je rekao: \"Ne.\"
nacionalna osnova sluzi za komentare na klinksu.
ovo su im dali vanzemaljci tehnologiju, u zamjenu za ljudskim zivim tijelima-da mogu vrsiti eksperimente! Ima sve na netu, samo treba citati....
kada se u kolumbiji pravi droga, pravi se na bazi/osnovi nacije, pa se kaze da je droga na nacionalnoj osnovi.
kada komentarisemo na nacionalnoj osnovi, onda je to vezano za naciju.
nacionalna osnova je osnova za naciju. komentar je boris bilic.
@e hajde komentar na nacionalnoj osnovi.
evo: Turčin je dizajner!
zanimljivo :D ps. da vidimo sad komentare na nacionalnoj osnovi , pozurite :D
pa normalno da je NASA, agencija iz najmocnije drzave na svijetu, Sjedinjenih Americkih Drzava. Pa nece iz propalih kom.nustickih diktatura, poput Kube, Venecuele, ili Koreje.