Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Troduplo bolji od desetke
@migrantsyriauskbih Mislim da je najveća mana desetke što sa svakim novim updateom, dolazi do "resetovanja" nekih postavki, ili do problema sa driverima, barem kod mene.
zbog 10ke sam izbrisao windows i instalirao linux
Imate kupiti ključeve za samo 2 dolara na netu ...malte ne džaba 😀
Ovo je vijest za 10 🤣
Postoji jedna stvarcica koja se zove linux, ima mnogo distribucija da birate. Stabilniji, brzi, manje zahtjevnih, 'lakši' na RAM-u. Dok sam koristio win10, na stanju mirovanja koristi oko 2GB memorije, a linux 700MB, pametnome dosta
kad kaze imam ja onaj najnoviji... sedmicu
Na osnovu komentara se može zaključiti da neki dalje od Windowsa XP ili 7 nisu ni vidjeli.
Win 10 je jednostavniji i pruza ti mnogo vise mogucnosti ali navika je navika.
Poslije XP-a najbolja je sedmica...
Reći da je win 7 bolje od win 10 može reći samo neko ko računar ne zna koristiti ni za šta drugo do glednja videa po yt, komentarisanja na fb i klixu i povremenog kucanja dokumenata u wordu.
@andricPivo Reći ovo što si ti rekao može samo neko ko blage veze nema sa administriranjem OS-a nego se ponaša upravo kao opisani gledač YT, kucač dokumenata i komentarisanja tema za koje se ispostavi da nije kompetentan!
Linux i nema problema https://www.linux.org/pages/download/
desetka je smece obicno. Pokusali su izmjenjenim dizajnom malo podici popularnost desetke koja je 5 puta komplikovanija a manje pruza nego sedmica. I taj OS je mnog manje kompatibilan sa raznim programima od sedmice.
nestalo para pa mora malo
😥😥
Ode legenda 🤔