Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako neko oce da mi pokloni, boja mi je sasvim ne bitna...
5. Iphone koji necu imati !
Inovacija novo - NOKIA LUMIA!
Hajmo ajfonci navalite, super mega dobar foto aparat sa citavih 5 megapixela.
Kako prepoznati idiota? Kad stavi na stol iPhone. Kupio je stvar koja je puna tudjih starih inovacija.
Hocel izac u prodaju u isto vrijeme kada bude zavrsen koridor 5C? :)
Jos jedan iphone koji necu da imam :P
mrš
Ovaj telefon je dokaz da Apple lagano propada.
Propada na nacin da se udaljava od svojih zakletih ideala: Manji ipad, ogromni ipad, 3.5 incni iphonm metalno kuciste, nedinstvena boja. To su sve bili zakleti ideali apple-a koji su "garantirali uspjeh i prepoznatljivost". Apple je ovim postao samo jos jedan u nizu proizvodjaca. Kaskaju za samsungom, kopiraju nokiu u dizajnu. To se zove los marketing, bez obzira volio ti apple ili ne, fanboy. Sjecam se kad se Jobs segacio malim tablet-ima, kako se trebaju siljit prsti da se klikne, i kako su veliki telefoni u stvari tanjiri - gle cuda. ;)
Nek ti znas ko propada hahahah,dzubroid
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjacka nije zelena,to je Arapska boja,inace Muslimanska boja je bijela i crna,zbog zelje za oazama i zelenilom kojeg Arapi i nemaju njihova boja je zelena.
...tačno si definisao porijeklo arapske zelene...zelenilo kao znak života i opstanka, upravo oaze u moru pijeska...
...niđe bošnjačko zelene...
zelena je u dusi svakog fanboya :D