Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je klasicna provjera kako ce se reagovati na android na nokiji sa jeftinijom varijantom telefona , ako se ovo bude ikolko dobro prodavalo izace update za LUMIA modele i pristup google-u sto je jednako da samsung,iphone,LG,HTC mogu zatvorit fabriku..moja pretpostavka nemoj te odma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Ne znam majke mi zasto je ova Nokia vijest svaki drugi-treci dan. Pa bolje specifikaciju ima Galaxy S koji je izasao 2010 godine. Cuj 512MB RAM-a, interna memorija 4GB, na Androidu je ali ne moze ici na Google Play market, pa koji ce onda k uopste na Androidu. Kupis telefon sa Android OS-om, a ne mozes skidati aplikacije predvidjene za Android... :-/ ? Joj gluposti, kad pomislim da ova Nokia ne moze spasti na nize grane oni me nanovo iznenade.
to sve sto si naveo govori da nema nista od androida by nokia :) suplja prica
Nemlj zahebavati, Nokia pravi telefone za svačiji džep....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)