Novi touchscreen modeli u m:tel ponudi

S
Sarajevo-x.com
1.4.2011. u 13:31
0
1
Novi touchscreen modeli u m:tel ponudi
0
Novi touchscreen modeli u m:tel ponudi
M:tel od aprila ove godine u svojoj ponudi predstavlja tri nova modela mobilnih telefona Nokia C3-01 Touch and Type, Nokia C5-03 i LG T310i. Sva tri modela imaju touchscreen i izuzetne tehničke prednosti kada je riječ o olakšanom pristupu društvenim mrežama.
Izborom jednog od ova tri telefona iz m:tel postpaid ponude uživat ćete u ekranu osjetljivom na dodir i iskusiti neodoljivu lakoću u korištenju usluga mobilne komunikacije. Uz nove postpaid telefone, uživat ćete bilo da razgovarate, šaljete poruke ili koristite kameru, WiFi, radio, bluetooth ili se povezujete preko društvenih mreža.

Touchscreen ekran omogućava lakše i brže pisanje poruka te jednostavniju komunikaciju s prijateljima putem chata. Uz jednostavan pristup Windows Live Messengeru i popularnim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i MySpacea, nikad nije bilo lakše podijeliti svoje osjećaje s online prijateljima.

Nokijini modeli mobilnih telefona mogu se nabaviti po cijeni već od 1 KM u XL m:tel postpaid tarifi, dok je cijena LG T310i Cookie Style također 1 KM, ali u L postpaid tarifnom modelu.

Ne propustite priliku da iz aktuelne m:tel postpaid ponude po prihvatljivim cijenama izaberete jedan od ova tri hit mobilna telefona. Ponuda telefonskih aparata odnosi se na sve nove, ali i postojeće m:tel postpaid korisnike, kao i na Total Group korisnike.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: