Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tamne suncane naocale (vidjet ce mu kamera oci al.....)
[caption file="https://cdn.deskplus.rs/2019/12/27/automobil.jpg" id="3140661" alt="" alt_ba="" alt_hr="" description="" title="Automobil, vožnja" signature="Image by SplitShire from Pixabay" width="1920" height="1280"][/caption] Ima nas koji znamo HTML, CSS, JS i PHP
Znaci za naseg života nece to stici u Bosnu.. Trebamo unucad polahko pripremati za ovo
koja glupost, uzimanje para
koja glupost, nece se moc okrenut za zenama... a pijanstvo da ne spominjemo
Glupa vijest. VAG auta i vjerovatno ostala imaju odavno opciju praćenja aktivnosti vozača preko ugla volana i broja obrtaja.
Jos samo da nam u g... uguraju kakvu kameru da nas i tu prate. Mrs i vi vas bolesni sistem nadzora.
Pa ja. Jos taman da uvedu obavezno posjedovanje kamera u spavacoj sobi pa da gledaju i kako vodimo ljubav sa zenama jer eto kao to se mora tako da ne zaspemo u sred cina. Sreca ziva pa ja vodim ljubav u dnevnom boravku na seciji..
Poredis sigurnost pri voznji, da ne bi ljudi ginuli sa sexom... Jako pametno
Umire se bruda i u krevetu.. samo ako se das previse
"Tehnologija koja će se početi ugrađivati u vozila 2022. godine, koristi kamere i umjetnu inteligenciju kako bi otkrila kada su očni kapci vozača postali "teški", kada vozač gleda u telefon ili se okreće prema nekome od putnika." - Azijati na aparatima!