Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene sa nikabom na aparatima :)
Ispod fantomke staviti plastičnu masku od Anonimusa koja će se saviti u svakom slučaju, izvaditi staklo od naočala i zalijepiti ga sa unutrašnje strane maske. Prepoznaj sad mamu ti je*em.
Ali ipak, navodno oni ne mogu da pronadju neke kriminalce, ubice i siledzije
uffff nix nikab.........ne pomaze vise...............ojaooojaooo
Hahahah zato svako malo tražite od čitalaca da vam jave ako poznaju pljačkaša kladionce ili trgovine toliko o kamerama i videonazorima .
Stavis masku caraparu i jos naocale... Koji program ce to prepoznati.. Obicno zastrasivanje
Ne bojte se huligani ovo nece na balkan jos 100 godina i u slucaju da funkcionise besprjekorno
Pisete gluposti, eto onda ne morate zabranjivati burke itd
hahahah pa ne moze otkrit ni jednog od ova 3 lika na prvoj slici :))))
Pa na svakoj od referentnih slika se vidi lice, a maska pokriva sve osim ociju, prema tome ovo je cista glupost i jos jedno "istrazivanje" gdje neko pere lovu preko toboznjeg IT projekta.
Moguce kod providnih naocala, gdje je moguce oci viditi, i kod sala koja prekriva samo usta. Problem je sto treba frontalno uslikati a vecina nadzornih je sa visine. Moze se nesto uraditi al dosta daleko od upotrebljivog
Iščita ti zjenicu oka, i odma zna šta si jeo za doručak.
Kako zivo me zanima
Beko i ostali februarski protestanti iz 2014 godine na aparatima
Zadnja tri dana verifikujem account-e i sa tri slucaja nije software nijednom mogao prepoznati document i slike sa selfie kako traze. (BTW jedna od tih stranica je skrill)