Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije džaba, al mi je žao što slabo rade na Brave-ovom browseru, jer on je zasigurno najbolji po mom mišljenju
Normalno kada ne znaju buildati svoj engine pa moraju Chromium koristiti
@rykn0w Chromium je open source, nije ga Google napravio
Imati tu prednost da po default-u budeš na Microsfot platformi koja se koristi na toliko računara u svijetu i gurati bing pretraživač je totalno suludo. Zato i ne napreduju. Sve sto je potrebno je osluskivati korisnike i graditi sistem kakav oni zahtjevaju i očekuju a ne potencirati nove platforme koje nema teorije da izađu na kraj sa gigantom.
Tu ce i ostati dok je chrome ziv.
grohotom se smijem, pa neznam covjeka koji ga koristi , lol
Ja i dalje koristim Edge da skinem Chrome :D
Haha. Isto
Pa naravno, kada malo resursa uzima. Dok ih je chrome tek tako bukvalno "JEO". Pokrenut Chrome sa jednim tabom uzimao resursa vise nego neka novija igra.
yandex , isto tako baziran na cromiumu, ima nebrojeno prednosti kod lakoće korištenja (samo ću spomenuti gesture mišom)
Koristim ga još od najranije Developer Verzije. Pratio svaki change log. Svaki patch. Chromium Edge je stvarno najbolji browser za Windows 10. Brz, siguran, pouzdan.
Odličan je edge
Samo Chrome, jednom sam na Androidu otvorio preko 100 tabova u Chromeu i umjesto broja tabova u onoj kockici piše ovako :D
koristim ovaj novi edge (chromium engine) vec nekih 5 mjeseci i od tada mi je defaultni pretrazivac,iako sam do tada haman pa 15 godina koristio mozillu i chrome za neke radnje...ovaj novi edge je chrome na steroidima ...zato se i probio na drugo mjesto za 2-3 mjeseca o pustanja stabilne verzije
Za mene Opera kralj . Koristim je vise od 15 godina .
Kinezi su je kupili i radili su vrlo upitne stvari otad,ako ti je stalo do privatnosti ne koristi je iako je dobar browser
Nije tacno, odu na Google pa traze koji se browser najvise koristi, pa gle cuda nadju da je to Chrome. Nikad ne koristim nista od Google-a, jer je to kompanija za oglasavanje koja zivi od kradje tudjih podataka.
Sluzi samo za to da bi skinuo chrome ili neki drugi !
@pama To je prošlost druže. Ovaj novi Edge j*be kevu koliki je brz