Predstavljanje u junu
0
Novi iPhone će imati 4,6-inčni ekran
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naš babo kad ponovo pokrene agrokomerc, mi ćemo napraviti telefon od hljeba, kajmaka i mlijeka i ima da jede svu konkurenciju!
@jobs HAHAHAHAHA grohotom ti se smijem...klasicni nas bosanski brdjanski stav...VW postavlja standarde? Cime??? Mozda Golfovima??? Pa cijela evropa ta auta smatra kocijama koje vozi radno stanovnistvo do posla i nazad kuci... A Samsung u tv industriji??? Pa pogledaj malo testove i misljenja korisnika tv uredjaja u svijetu...ti mislis otisao u Robot, vidio na policama ima najvise Samsung televizora pa mislis nema niko drugi ni blizu...ili ti je mozda ostala iz Juge nostalgija kad je bio Rade Koncar, a Samsung bio uvozni tv kojeg nije mogao svako imati....smijesno prijatelju ;)
Ma IPhone je 0, cista sminka, Galaxy je ok ali radi na androidu sto i nije bas dobro, osim za zgubidane, a jeste li vidjeli nokijinu Lumiu 800. 1,6GHz procesor, WP7, brza, stabilna i sve sto treba da ima ima. Fenomenalan telefon, brz i sve sto treba na jednom mjestu.
1080p su samo glasine, takva rezolucija na mobitelu nema smisla.
Kod mene je 23 cm ili 9.06 \" ! Za one sto ne znaju kolko 1\" ima cm, 1\" = 2.54 cm , cisto da imate predstavu ovih 23 cm !
4,6 \" je preveliko za koristenje.
Iphon je beton i to armirani beton, ne bi ga mjenjao ni za kakav mobitel na svijetu.. Opa 4,6 inchni ima da pomete konkurenciju
mah vi balkanci da ste ikad imali pojma iočemu, sačuvali bi ono od boga date zajedničke zemlje, i izmislili bi iphone davno prije steve jobs-a :)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=4212
kako su mi samo ovi mali hipstercici sa iphonima smijesni i samsunzima smijesni xD evo vam cisto onako da se edukujete, nikada niti jedan Iphone nece biti napravljen, a da iznad njega ne vlada neki Sonyerricson Iphone je uvijek bio precjenjen telefon u to sam se uvjerio kada sam uzeo 3gs slike vise nego smijesne, o lose i nekvalitetnom zvuku na slusalicama da ne pricam, a mobac me dosao preko 4 glave tada...evo ovo je telefon, a mogu se kladit da ce biti u pola jeftiniji od Iphone 4S, a najmanje 5 puta bolji! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=4212
ahahahahha vw postavlja standarde u automobilizmu :Dhahahahahha hahahahahhahaha iphone postavlja standarde kod mobitela hahahahahhaha ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj koji si ti glupan :D :D :D hahahahha
Samsung Galaxy S2 trenutno naj telefon na trzistu.. bolji od iphone 2x.. jedva cekam s3 ::DD
U mene je 7.5 incha
prije bih rekao da iphone uzme vec izmisljeno i preradi u puno bolju stvar, a golf je smece od auta, evo upravo se vratio iz frankfurta niti jednog nisam vidio. Samsung je dobra marka al je npr plazmu prvi izbacio pioneer, a to mnogi neznaju. Led tv izbacio matushita electronik a pola vas nije ni culo za njih itd. Iphone je beton i trenutno je po meni najjaci na trzistu al to neznaci da ostali nevaljaju i zdravo je imati dobru konkurenciju.
evo da se malo ukljucim: Sinoc bas \"pokusavao\" uobicajne stvari sa galaxy s2, i stvarno je komplikovani, iphone je po meni mnogo jednostavniji sto se tice syca, aplikacija, update-a, maila i mnogo bolji touch ima i puno vise mogucnosti. pa sad sta ko voli ili u ovom slucaju sta ko moze priustiti
Bosna je zaostala i treba dosta vremena da se to sanira. Mozes ti imati iphon 6 kad izade. A koja ti koristi kad 90% stavir nemozes da koristis, to je ono tipcno Balkansko, evo vidi telefon ebiga imam ga a zasto on sluzi i kako neznam. Hahahahah.
ja imam kuci 42\" pa ga ne nosim sa sobom da se hvalim