Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lice ko govno govnetu
Iphone je dobar ali lcd ekran davno zastario.Amoled vrh.
jest vala ofirno mada je i iphone 6 pokupio izgled od htc one m8 pa im sad ovi izgleda vracaju :D
Pa HTC je prvi koristio horizontalne linije već 2-3 godine na par svojih modela...
Upravo tako!
Žalosno od htc čime se bave pa oni imaju fantastične telefone počev od one x pa nadalje.
Ja ne znam kako neko moze koristiti ove HTC telefoncice igrackice, pa ovo je smece obicno. Jos poceli kopirati silu iPhone ..
Citam majstore zato i govorim, ubacili sve naj naj u telefon, razvaljuju sa specifikacijama, fluidnoscu, uskladjenoscu telefona ali opet prodaja opada vrtoglavo. Dalje,ako vec citas valjda znas da su navalili iz HTCa cini mi se da svaki mjesec lansiraju po jedan "premium" telefon dok Samsung, iPhone to rade jednom u godini.. Najrealnije HTC je karina, kao i LG, Huawei, i ostale igracke kako ih ja zovem.. Samo Samsung, samo Apple,pozz !
HTC M7 ima ove horizontalne linije. Iphone kopira ne HTC. HTC je stroj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ono svi u principu lice jedan na drugog. Ekran napred jedno dugme kamera blic nazad zvucnik mikrofon :)
mog'o si malo bolje konstruisat taj opis, ovako izgleda kao skupina nepovezanih rijeci nabacana onako. Srecom skontali smo sta si htio reci i slazemo se s tobom :)
Eto lekturisi me gosn pismeni dajem ti autorska prava na moje komentare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka je kopija,lose kopiraa :D
Mogli su manje ofirno hahahh
Jedno je praviti cjelinu, a drugo samo jedan dio.. BTW ne prave Retina Display za Samsunge, samo za Apple, a Samsungovim mobitelima crkavaju pixeli, dan danas :)
Ja sam samo realan :) Nisam se zavalio u nikakve dugove hvala Bogu :) iPhone je kvalitet veći od Samsunga, moja tačka gledišta je takva, svako ima svoju :)