Obavještenje
0

Novi dizajn portala Sarajevo-x.com

Sarajevo-x.com
Vaš omiljeni internet portal Sarajevo-x.com danas doživljava potpuni redizajn. Pored promjene dizajna, uvedene su neke nove opcije, a cilj svega je učiniti cjelokupni sadržaj što preglednijim i dostupnijim našim korisnicima.

Sa redizajnom ponovo je uvedena i opcija komentarisanja članaka, koju smo zbog neprimjerenih komentara i zloupotrebe isključili prije više od dvije godine.

Pored komentara, uvedene su nove rubrike "Kultura" i "Zanimljivosti". Tu su također posebne stranice kolumni i intervjua, kao i multimedijalni sadržaji - video klipovi i fotogalerije.

Ne propustite i stranicu Infocentra, koju pored servisnih informacija upotpunjavaju najave kulturnih i drugih dešavanja u Sarajevu, a i cijeloj BiH.

Sistem fotogalerija je također unaprijeđen tim što ne morate ponovo učitavati istu stranicu da biste listali fotografije.

Što se tiče stranica članaka, osim reorganizacije vezanih i prethodnih članaka i uvođenja komentara, nije bilo većih promjena.

Internet portal Sarajevo-x.com osnovan je 2000. godine i danas je prema istraživanju Valicona najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini.

Vaše komentare, kritike i sugestije možete slati na našu adresu [email protected], a ispod pogledajte screenshotove.