Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja volim pravu knjigu, uvijek bih sebi kupio pravu knjigu umjesto ovoga. Mada nisam jos probao ovo sto jest jest.
Probaj, nije kao stampana knjiga, ali je najblize za sad. Puno je ugodnije za citanje nego na mobitelu/tabletu/monitoru. Takodjer, u poredjenju s nekim tezim knjigama, lakse je drzati u ruci i ne prevrcu se stranice same od sebe.
Kindle je generalno super ja sam do sada imao 3 tj trenutno koristim treci Kindle Paperwhite kao stari korisnik zadnjih 6 godina ne vidim bas nesto radikalno da se izmjenilo. Uzeti standardni Paperwhite od 129 eura ili 112 $ i ustrediti lovu
ništa ne fali starom paperwhite-u...
Još jedan text koji neće niko pročitati...