Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinja na aparatima 💵💵💵💵
Sent from my iPhone
Jel ima neka razlika u odnosu na 6. u izgledu!
jedino sto su antene ostavili samo na rubovima
Sudeci po ovim slikama, razlika je u izgledu straznjeg dijela i vecoj kameri. Mislim da ce ostati na 12mpx samo ce joj jos poboljsati karakteristike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas je ruzan, Galaxy S7 Edge je spaceship za ovo
Isto sranje , drugo pakovanje , samo narod opuhase !
Ajmo Bošnjo diži kredit i kupuj novu skulu da ti stoji na stolu kraj cigara dok u kafani piješ teretnu pivu...
taze novi ogrizak...
Ako je ovo novi iphone onda predvidjam scenario kao sa Nokiom samo sto ce mozda Samsung biti kupac umjesto Microsofta u slucaju Nokie.
deder ti sultane nas fini komentarisi erdogana, bakira i ostalu gamad koja je bosnjake dovela na prosjacki stap..ovo je visa matematika za tebe
@nokemo Mogao si primjetiti da uopste ne komentarisem politiku niti me ona zanima. Izvini, nisam imao namjeru da te povrijedim ili podcjenim tvoj iphone. Apple svakom serijom iphona sve vise zaostaju, ako ne kupe displej od Samsunga za 2-3 godine ce doci vrijeme da prodaju dionice firme. Uporedi svoj iphone sa S7 edge, iphone ima zastario izgled, izgleda vise kao tablet, nece trebati puno da kupci skontaju razliku, prodaja iphona je vec u padu u odnosu na Samsung.
Mnogi će pomisliti da je ovo revolucionaran izgled nove 7-ice
Joj klixa frajer vec na youtube napravio recenziju uporedjivanja 6 i 7 a klix tek do slika dosao :((
Ovo nije Iphone 7.
Nista bez edge displeja, novi i stari iphone izgleda zastarjelo, mislim da ce ih samsung poderati u prodaji.