Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje je preseravanje postalo ovo
Prebrzo se telefoni razvijaju. Kupio sam m8 prije pola godine, a vec izlazi m10 koji je samo malo prepakovan i mrvicu i bespotrebno pojacan. Prica sa mobitelima me podsjeca na facelift farova na "novim" modelima auto. Sve u svemu kapitalizam
M10 je vec sila sa performansama. Stavi na M8 custom ROM, AndroidHD ili ViperOne i nece ti trebati nista sljedecih 2god a i baterija duze drzi. Nikad nista ne steka i kad ga napunis sa glupostima.
sta je ovo,... neka sestica... ??? Samsung i njegov TouchWiz... smeceeeeeee
Pravda za Nokiu guzaru
Uboli jedan dizajn i ne mjenjaj miško.
Ja imam S6 edge plus i moram priznati da je tel vrhunski...kamera posebno...ovaj S7 mi nekako dodje kao facelifting modela S6....
isti kao i prošli? cijena 700 eura, znači kod nas na akciji oko 850 eura
Moj smartphone je star vise od 3 godine i jos uvijek fercera kako treba, ne pada mi na pamet mijenjati ga dok ne crkne skroz. Samsung dovidjenja do neke sljedece verzije.
ovaj samsung pravi iste telefone jos od samsung s2 hahahah isto ko sto njemci prave copy paste auta
@muslimanabaterije Upravo tako. Cak sta vise sgs2 je uvjedljivo najkvalitetniji, ovo kasnije sve nesto stakleno, usminkano
jos jedan galaxy koji nemam
yebe mi se za mogucnost, fazon je izvaliti ga na stol i pokazati status u drustvu
Ja nosim Galaxy S6 (nisam iskompleksiran vec mi je izletio pravo jeftino) i mogu reci da je najbolji koad tehnike koji sam drzao u ruci...display, kamera, interface i bez laga..sve vrh Bgm
Al u k..cu bez laga
evo bas sad dok sam htio napisat komentar zalaga mi tastatura i cekas 4-5 sekundi da procepi, valja ga resetovat al reko sacekat cu marshmallow pa onda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vide i oni svjet glup pa izbacuju svako malo novo nesto pod navodnicima novo ,a ovaj mobitel izidze 78$ svi materijali i rad dok oni 500 % na njemu zarade!!!
Pogledaj gdje se sklapaju koje drzave su u pitanju i kolika je cijena rada,a o dampingu netreba ni pricat ni pisat radi se kodeksu tajno sklopljeno izmedu proizvodzaca !!!
a kako izgleda S1