Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li opciju za prijavu komentara, ili mislite da to nije potrebno? :D
Napravite forum, jebo vas app Cuj "redovno odrzavanje", pa nije Golf dvojka
Sve sam skloniji i sam povjerovati u to
insomnia..jesi li me vec nasao na forumu?? xD
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Koristim samsung Galaxy S i nece da mi nadze aplikaciju kad je trazim u googleplay storu, hajde to popravite :)
Dajte update za Windows!
Ne dolaze notifikacije za komentare :S
taman kad sam prodao xperiju i ponovo uzeo N8. Symbian je raja. ;) Malo odmoriti oči od silnih aplikacija a opet tu je wi-fi za nedaj Bože.
Izbrisao sam i staru verziju kada sam vidio da aplikacija traži pristup medijskim datotekama na telefonu! Koji vrag vam treba pristup tome!?
treba li mi app kad ipadam preko weba? app za ovo za ono i pun qrc alilacija i ode baterija.
Zelim ovom prilikom da se zahvalim ekipi klix-a na uspjesnom radu koji su nam omogucili da uzivamo u ovoj osvjezenoj aplikaci! Hvala
Super radi radi aplikacija, nije kao i prije da se učitava po pet minuta.
Djaba kad ne mogu rahat da komentarisem i dobijem odavjest za minus . Uradite nekad nesto i za ovu sirotinju koji imaju iphone.
A za windows phone ?
Klix.ba aplikacija vam omogućava da budete informisani bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Meni u kenjari nemene ovi wifi, kako cu biti informisan?
Svidja mi se update, svaka čast samo naprijed ;)
Jebav'o sam vam komplet famEliju zbog onih duginih boja, a sad mi nekako fale :D
Forum je TRENUTNO nedostupan zbog redovnog održavanja. Hvala na strpljenju. Mrs bagro jedna sredjujete forum 5 sati.