Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooj da je ovu muziku u witchera ubaciti. Najezio sam se.
Vrh
nije ovo lose, fino skroz
Oi. Nisam znao da su bosanci bili samuraji. :D
Eto, nek' su Hrvati bili komandosi poput Serious Sama. Kakva patetika izlazi iz tebe.
Cestitke na prvom projektu nasih gaming developera. Good luck.
top :)
Glavni likovi ubiju svog kralja i prihvate islam?
Treba igricu napraviti o Srbima i logorima i genocidu, ubaciti i onog zločinca pisca, Emira kusturicu i ostale izdajnike. Neka klikće narod po planeti.
ma ja srbi kao pravoslavci su postali od prije pocetka svijeta tako da oni nikako ne mogu primiti vjeru od drugog, a nikako da prohvate i prezale da su bosnjaci kao nacija i muslimani kao vjera sastavni dio ovih prostora i da nisu nikad bili srbi. Ako je neko pravoslavac ne znaci nuzno da je Srbin i obrnuto. Boli vas kosovska bitka pa nikako da to prezalite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)