Uskoro prodaja
4

Nova fotografija otkrila izgled smartphonea LG G7 ThinQ iz svakog ugla

Klix.ba
LG će za nekoliko dana zvanično predstaviti svoj novi flagship smartphone, a prije toga se na internetu pojavila nova fotografija koja otkriva njegov izgled iz svakog dijela.

Radi se o smartphoneu G7 ThinQ, čiji je izgled objavljivanjem fotografije otkrio poznati tipster s Twittera Evan Blass. Fotografija prikazuje smartphone iz svakog ugla.

Prethodno objavljeni izvještaji govore da će smartphone biti dostupan u pet boja te da će moći sakriti zub zatamnjivanjem gornjeg dijela ekrana. Također, imat će dodatno dugme na lijevoj strani. To dugme će se koristiti za aktiviranje Google Assistanta.

Također, saopćeno je da će imati 6-inčni LCD ekran rezolucije 2.880x1.440 piksela, Qualcommov Snapdragon 845 procesor, Adreno 630 grafiku, 128 GB interne memorije i 6 GB RAM-a (ili 64 GB interne memorije te 4 GB RAM-a), microSD slot za karticu do 400 GB, prednju kameru od 8 te stražnju od 16 megapiksela s LED bljeskalicom.

Smartphone će napajati baterija od 3.000 mAh s mogućnošću brzog i bežičnog punjenja, a bit će dostupan u crnoj, zlatnoj, plavoj i bijeloj boji.