Downloadujte
37

Nova aplikacija portala Klix.ba za iPhone: Znatna poboljšanja za X modele

Klix.ba
Najposjećeniji portal u Bosni i Hercegovini Klix.ba unaprijedio je svoju aplikaciju za iPhone, koju možete od danas downloadovati sa Appleovog App Storea.

Glavno unaprijeđenje aplikacije portala Klix.ba za iPhone odnosi se na najnovije Applove pametne telefone sa oznakom X, odnosno iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max i iPhone Xr.

Korisnici ovih modela iPhonea sada mogu uživati u našoj aplikaciji u potpunosti jer se izgled aplikacije prilagođava svakoj veličini ekrana, pa je pregledavanje naslovnice ili čitanje vijesti puno preglednije, s ozbirom da znatno više sadržaja stane na ekran.

Osim prilagodbe za iPhone X, tu su i neka manja poboljšanja koja će osjetiti i ostali korisnici. Aplikacije je sada znatno brža, riješeni su pojedini "bugovi". Na komentarima vijesti korisnici mogu uzeti "screenshot", a da se uz komentar vidi i naslov vijesti na koju se komentar odnosi. Aplikacija se također može koristiti i na iPadu.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Za korisnike koji ne žele instalirati aplikaciju tu je jednako dobra mobilna verzija za vaš browser, koja je također poboljšana i ubrzana.

Klix.ba je najposjećeniji i najutjecajniji informativni portal u Bosni i Hercegovini. Nastao je krajem 2000. godine, a dostupan je na svim platformama web, mobilna verzija, Android i iOS aplikacija. Klix.ba aplikacija vam omogućava da budete informisani bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Na Klix.ba aplikaciji možete čitati najnovije vijesti, pratiti live događaje i utakmice, pregledavati galerije, listati vijesti iz određene kategorije, primati push notifikacije sa udarnim vijestima, čitati komentare i komentarisati vijesti, primati notifikacije o komentarima, pretraživati sve vijesti, poslati našoj redakciji vašu vijest, podijeliti neku vijest na društvenim mrežama, poslati vijest prijatelju putem e-maila, Vibera, SMS-a ili Messengera i još mnogo toga.

Vezani članci