{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova Android aplikacija portala Klix.ba dostupna na Google Playu

8.12.2015. u 12:46
36
92
Nova Android aplikacija portala Klix.ba dostupna na Google Playu
36
Nova Android aplikacija portala Klix.ba dostupna na Google Playu
Nova aplikacija portala Klix.ba od danas je dostupna za download svim korisnicima uređaja s Android operativnim sistemom. Aplikaciju možete preuzeti odmah na Google Playu.
Najposjećeniji internet portal Klix.ba jučer je predstavio novi dizajn web verzije, a danas je već dostupna i nova aplikacija za Android, koja je usklađena s novim dizajnom i preslikava sve ono što korisnici vide na mobilnoj verziji uz dodatne opcije koje nudi sam Android.

Naslovnica na aplikaciji je znatno obogaćena, a dostupno je puno više vijesti, koje su poredane po važnosti i rubrikama, isto kao i na desktop verziji.

Također su unaprijeđeni izgled samih članaka, fotogalerije i videoklipovi, a bolje je i formatiranje teksta. Na članku su od sada dostupne i vezane vijesti, kao i najnovije, najčitanije i preporučene.

Pretraga, tagovi i pregled vijesti kroz rubrike su znatno unaprijeđeni, a novu aplikaciju obogaćuje i opcija da nam vrlo lako i brzo možete dojaviti neku vijest u vidu teksta ili fotografija.

Na aplikaciji je uvedena i registracija korisnika, unaprijeđeno je logiranje, kao i mogućnost mijenjanja postavki vlastitog profila. Svaki korisnik, kao i do sada, ima mogućnost komentarisanja vijesti, a novina je da se mogu pogledati korisnički profili, pratiti određeni korisnici i primati notifikacije o njihovim aktivnostima (top komentar, odgovor na komentar, komentar korisnika kojeg pratite, spominjanje itd).

Sam sistem komentarisanja je znatno unaprijeđen, odgovori su skraćeni, uvedeno je sortiranje, prijavljivanje i dijeljenje komentara.

Novu Klix.ba aplikaciju možete preuzeti na Google Playu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: