Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas super da hoce izbacit nokia 33 10 sa HD kamerom 24 megapixela i snake remake
Snake HD remake :D
jos uvijek koristim N95 8 Gb
Vraća se jer je Microsoft propao na tom tržištu !
Nokia ime, Android 6.1, 6 inča ekran, 4GB RAM, Snapdragon 820 i nadograđena PureView 41MP kamera i komotno možeš pos.rati sve i jedan drugi telefon na svijetu.
@JoseDeLaMata Kvaka je u tome da se ostavi stock android na telefonu umjesto da mu dodaju kojekakva TouchWiz i Sense sučelja. Moj jadni Prestiđo 5505 sa 1.3GHz i 1GB RAM radi treću godinu glatko samo zato što ima stock 4.4.1. KitKat.
Bolje da proizvode cekice to im bolje ide!xD
Bošnjačke svetinje: Nokia 3310/Golf2/Bakir&SDA/Bambuča Tuzlanska/Premier Kladionica
Koristim Nikoia Lumia 630 vec dvije godine, za to vreme telefon nijednom nije zablokirao niti sam morao da ga restartujem kao Sony android koji sam koristio prije njega. Nema velik izbor aplikacija kao android ali radi deset puta bolje od androida.
Nema ga sta ni usporit, koristi i android isto ko Lumiu za pozive i viber (koji lose radi na lumia mobitelima znam jer sam koristio isti mob) nece ti nikad zakocit.
@boshniak Koristim za iste stvari kao i android sto sam koristio i zamisli radi bez problema
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i3310...comming
Taman mi treba predmet za razbijanje kamena 😂
Dzaba sve kad je sve po cemu je Nokia prije pojave Androida bila poznata i sto je valjalo kupio sugavi Microsoft...Velika je steta sto nisu prihvatili Android umjesto WP-a 2011e godine ili da su osmislili neki svoj novi OS,ja bih i dan danas koristio radije propali Symbian nego WP..A sad je veliko pitanje sve i da prihvate Android kako ce proci pored mora kineskih i japanskih kompanija ali jedno je sigurno-meni,a i mnogim drugima nedostaje Nokijin kvalitet!
Ovo je bio telefon jbt steta sto su odibli modernizaciju 2005 i poceli propadati sada vece pored more kineskih proizvoda od 50 dolara je tesko konkurisati.
hvala Bogu
Samo umjesto windowsa stavite android i to je to.
Zasto? Ja sam na WP i nikad vise u zivotu ne bih uzeo onu parkinsonovu bolest od androida.
nikad vise handroid
ne zna ciji je u cijoj, malo kupuje microsoft nokiu malo nokia microsoft.
Samo što su ameri ovdje u gubitku, oni platili 7,5 milijardi dok će to Finci sve vratiti za 350 miliona, a pare će kinezi iz Foxconn-a dati... RIP WP SMEĆE, ŽIVJELA NOKIA!!!
@Maharadza Hajd nije bitno, dobro je sto ce u Android igru uci jos jedan jak konkurent, nokia je uvjek bila vodeca nadajmo se da ce vratiti svoj status ili barem biti blizu samsungu.