Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@iBuy Hvala na informaciji... nisam to znao. Pokusavao sam otvoriti account na americkom iTunesu, ali nije nikako islo.
Nije nista irelevantno. Evo ja sam iz BiH i skidam kako free tako i placene app sa storea. Vrlo jednostavno, kreiras acc na HR store. Nije ponuda kao na Americkom, ali moze proci. Masa raje to i ne zna.
zbog cega nemozete kupovati
@fanboy Cydia i Installer nemaju nikakve veze sa App storem... to su aplikacije za downloadovanje programa i igara koje su razvili sami korisnici, potpuno neovisno od Applea. U stvari, na njih se Apple i ugledao i otvorio svoj Appstore, kad je vidio kolika je popularnost zabiljezena kod korisnika 1. generacije iPhone (koji, usput receno, da nije bilo jailbreak i cydie/installera ne bi qurcu bio interesantan). A \"adasdas\" je dosta u pravu kad kaze da najveci broj download-a u Appstoreu odlazi na na besplatne programe i free-trial. Ali, nama je ovdje to ionako irelevantno, posto mi iz BiH ne mozemo nista kupovati u iTunesu.
Nekada odlična Nokia se dovela do toga da sada kopira druge. Hebote, ko da se radi o kineskoj firmi... Isto rade Samsung, LG, itd... Svi kopiraju Apple koji im je zadao nerješivu zadaću... Apple rulez!
hahahahhahahahahhaha samo u konekciji sa store-om ???!!! hahahah jesi ikada cuo za cydia, installous i slicno !?
Naravno da imaju milijardu downlaoda kad iphone funkcionise samo u konekciji sa samim store-om. A od tih milijardu 999 miliona ode na free trial download.
svaka slicnost sa App Store-om je slucajna.. kao i kod 5800 XMUsic.. svaka slicnost sa iphoneom :\'(